Fargene som passer perfekt for kjoler til sommerfester

Sommeren er preget av farger, solskinn, god mat og enda bedre selskap, og blant de nesten obligatoriske aktivitetene finner man sommerfester. Når det kommer til hvilke valg man har når det kommer til antrekk og mote, har man ofte et stort utvalg å velge mellom om sommeren, og man komme unna med det meste. Når det kommer til fargevalg får du her noen tips til hvilke farger som garantert vil lyse opp på neste sommerfest.

Myke pasteller

Blant fargene som er populære finner man selvsagt de myke og lette pastellfargene. Disse er særlig fine til de aller tidligste sommerfestene, gjerne de som arrangeres i skiftet mellom vår og sommer. Blant fargene som vil være ekstra vakre finner vi lyse og feminine farger som pudderrosa, lavendel og andre rosa og lillatoner, men også farger som gult, blåtoner eller mintgrønn vil kunne passe utmerket. Her kan man også velge kjoler med flere farger eller et mønster for å gjøre kjolen ekstra morsom. En populær variant i sommer har blant annet vært mintgrønne eller lysrosa kjoler med lange ermer og polkadotter i gull.

Himmelblå

Mange har nok allerede sett personer i himmelblå kjoler med mønstre av enten hvite fugler, blomster eller lignende og dette har vært en svært populær stil i sommer. Kjoler i blått lyser definitivt opp og med en himmelblå eller dus blå variant vil man få et mykere preg på kjolen. For personer med blå eller brune øyne vil blå også ofte fremheve øynene og få dem til å skinne litt ekstra på festen. Det finnes også et stort utvalg av festkjole å velge mellom som har denne typen farge blant årets kolleksjoner.

Varme farger

Varme farger som gult, oransje eller rødt kan også passe godt til sommerkjolen, selv om dette ofte minner mer om høstfarger. De kan derimot like fint brukes om sommeren og gjerne i kombinasjon eller sammen med andre farger. Her kan man godt velge en mønstret kjole eller en kortere kjole dersom man skal ha en ensfarget kjole i en av fargene. For å få fargene til å virkelig gjøre et inntrykk kan man velge en kjole i silkeaktige stoff, hvor man får en metallisk effekt på kjolens farger.

Flerfarget

En sikker vinner på sommerfesten er flerfargede kjoler, og da tenker vi særlig på blomsterkjoler. Lette, luftige og elegante sommerkjoler med blomstermønster i flere farger vil nok aldri komme til å gå av moten og ser like vakre ut uansett. Her kan man velge mellom korte eller lange kjoler, men særlig lengre blomsterkjoler i lette stoff som chiffon vil være et godt valg man sjeldent slår feil med. Kjoler i flerfargede blomstermønster gir også et ungdommelig, morsomt og avslappet preg og vil gi et godt inntrykk. Også her finnes det et enormt utvalg av ulike kjoler å velge mellom, slik at det omtrent vil være umulig å ikke finne en kjole som faller i smak hos de aller fleste.